ankiety

Wymagania jakościowe UE

Zwracam się do Pana/Pani z uprzejma prośbą o wzięcie udziału w badaniu, którego celem jest poznanie opinii dotyczących wdrażania systemów jakości. Zapewniam, że poniższa ankieta jest całkowicie anonimowa. Wyniki badań zostaną wykorzystane wyłącznie do pracy inżynierskiej. Za pomoc i wyrozumiałość dziękuję.
  • Wiek
    • Poniżej 20
    • 21-25
    • 26-30
    • 31-40
    • Powyżej 40
  • Płeć
    • Kobieta
    • Mężczyzna
  • Miejsce zamieszkania
    • Wieś
    • Miasto do 20 tys.
    • Miasto powyżej 20 tys.
  • Czym dla Pana/Pani jest „jakość żywności” ?
    • Zdrowotność produktu / zdrowa żywność
    • Świeża żywność
    • Dobry smak
    • Brak konserwantów
    • Cena
  • Jakie systemy jakości żywności zostały wdrożone w Pana / Pani firmie ?
    • HACCP
    • GMP/GHP
    • ISO 22000
    • IFS
    • BRC
  • Czy Pana / Pani zdaniem wdrożenie systemów jakości ma wpływ na eliminacje zagrożeń biologicznych, chemicznych i fizycznych?
    • tak
    • raczej tak
    • nie wiem
    • raczej nie
    • nie
  • Czy Pana / Pani zdaniem stosowanie systemów jakości ma wpływ na wzrost świadomości producentów i konsumentów na temat jakości żywności?
    • tak
    • raczej tak
    • nie wiem
    • raczej nie
    • nie
  • Czy Pana / Pani zdaniem wprowadzenie systemów jakości ma wpływ na motywację pracowników firmy?
    • tak
    • raczej tak
    • nie wiem
    • raczej nie
    • nie
  • Czy Pana / Pani zdaniem wdrożenie systemów jakości ma wpływ na ekonomikę firmy?
    • tak
    • raczej tak
    • nie wiem
    • raczej nie
    • nie
  • Czy Pana / Pani zdaniem wprowadzenie systemów jakości ma wpływ na eksport produktów i surowców?
    • tak
    • raczej tak
    • nie wiem
    • raczej nie
    • nie
  • Trudności, które napotkał(a) Pan / Pani przy wypełnianiu niniejszej ankiety
Powrót do serwisu www.ankietydlaciebie.pl